Trainingen - Train de Trainer

 

2-daagse Rots & Water focus op meisjes/vrouwen

 

De tweedaagse training richt zich op de basisvaardigheden en begrippen van het Rots&Waterprogramma gerelateerd aan de specifieke ontwikkelingsopgaven en kwaliteiten van meiden en vrouwen. Tijdens deze training leren de deelnemers hoe zij de verschillende Rots&Watervaardigheden kunnen inzetten om meisjes en vrouwen te ondersteunen om vanuit eigen kracht in het leven te mogen, kunnen en durven staan.

 

 

Doelstellingen van de training zijn o.a. bewustwording van het eigen lichaam, houding, emoties en reactiepatronen. Je sterk voelen in je eigen lichaam, mogen en durven vertrouwen in jezelf en je eigen kracht. Je kracht voelen, ervaren en die vanuit rust richting geven. Ervaren dat je sterk bent en deze kracht leren omzetten in acties. Het gebruik van mentale kracht verbonden met innerlijke kracht. Omgaan met spannende situaties zonder het contact met jezelf te verliezen. Eigen persoonlijk ruimte voelen en ervaren en deze ruimte mogen, kunnen en durven innemen. Leren in actie te komen in verlammende situaties.

Naast theoretische onderbouwingen zullen we gedurende de training vooral praktisch aan de slag gaan met verschillende werkvormen.

 

foto van Balans Training Coaching Massage.


Praktische informatie
Deze nascholing wordt  gegeven door Linda Geraeds,

Rots en Water Master Instructor.

Naast ruime ervaringen in het geven van weerbaarheidstrainingen en Rots en Water in Nederland en Australie heeft Linda ervaring als hulpverlener en lichaamswerker, zowel in het werken met kinderen, jongeren als in de vrouwenhulpverlening.


Deze training is voor docenten, hulpverleners, trainers/coaches en therapeuten, en ook een interessante nascholing voor Rots en Watertrainers, die meiden en/of vrouwen willen ondersteunen om vanuit eigen kracht in het leven gaan staan.

De training wordt georganiseerd door het Rots&Water instituut Nederland

 

 

Datum en locatie

 

Sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht

donderdag 23 en vrijdag 24 juni 2022

 

 

 


Bijdrage
De kosten van deze cursus bedragen € 510,00

Dit is inclusief koffie/thee, lunch, het boek Rots en Water focus op meisjes en vrouwen en het Rots en Water Praktijkboek voor Starters

De dag begint om 8.30u. en wordt afgesloten rond 17.15u.

 

 

 

---Inschrijven--->

 

 

Trainingen overzicht:

 

Train de Trainer

Rots en Water 2-daagse

Rots en Water EDIT

 

Vrouw Empower Training (VET)

Rots&Water

 

 

 

Op de hoogte blijven?

 

Vul hier je e-mail adres in:

 

naam  

 

 

e-mail  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brochure

 

 

       
 
beeld en inhoud � BalansTrainingen.com
webdesign: DroomWever