Trainingen - Train de Trainer

 

Rots & Water Eén Dag Introductie Training ( EDIT ) 


Vanuit het Gadaku Institute / Rots en Water NL presenteert BALANS de één dag introductie-training aan voor schoolteams en organisaties.

De organisatie ligt bij het Rots en Water instituut NL

 

Het Rots & Water programma is een uiterst effectief programma dat zich richt op het vergroten van sociale competenties en samenwerking, zelfkennis en zelfvertrouwen en is geschikt voor zowel jongens als meisjes in het Basis Onderwijs, het Voortgezet Onderwijs, Speciaal Onderwijs, hulpverlening, en jongeren met ontwikkelingsproblemen.


Het is echter ook een programma wat zeer bruikbaar is in het werken met volwassenen.

 

foto van OJBS de Toermalijn.

 

De EDIT is bedoeld om teams te introduceren in werkwijze en doelstellingen van het Rots & Waterprogramma. Het is tevens de beste en snelste manier om het Rots & Waterprogramma teambreed in te voeren, en reeds functionerende Rots & Watertrainers binnen de organisatie te ondersteunen. 


De inhoud van de EDIT bestaat uit: leren gronden, centreren en focussen. Ademkrachtoefeningen, grenzen voelen, respecteren, stellen en verdedigen, en het Rots & Water referentiekader voor communicatie op verschillende niveaus. (fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal niveau)


Bijdrage
€ 1.525  (incl. 15 startershandboeken)

 

 

---Inschrijven--->

 

 

Trainingen overzicht:

 

Train de Trainer

Rots en Water 2-daagse

Rots en Water EDIT

 

Vrouwen Empower Training (VET)

Rots&Water

 

 

 

Op de hoogte blijven?

 

Vul hier je e-mail adres in:

 

naam  

 

 

e-mail  

 

 

 

 

 

 

       
 
beeld en inhoud © BalansTrainingen.com
webdesign: DroomWever